Sportski rođendani

Sportski rođendani – za decu i odrasle


Skakanje na trambolini – predstavlja nešto u čemu svako dete uživa. Da ista nije primamljiva samo deci pokazuje i činjenica da upotreba tramboline u gimanstici i sam trambolining kao vrsta sportske aktivnosti dobijaju na izuzetnoj popularnosti, kako u svetu tako i na našim prostorima. Postoje dve vrste tramboline – mala i velika. Na istima je mogući izvesti gotovo neograničen broj akrobacija i vratolomija u vazduhu.


Mala trambolina služi kako bi gimnastičara vinula u visine i poslužila mu kao izvesna vrsta pomoći za vežbe koje planira da izvede u visu. Ista se stavlja ispred stručnjače na koju gimnastičar naskače nakon što izvede okrete u vazduhu. Velika trambolina je priča za sebe. Uz pomoć iste moguće je izvesti nestvarne skokove i letove kroz vazduh. Velika trambolina daje gimnastičaru neopisivu slobodu.


Kako biste uživali u prednostima i lepotama skakanja na trambolini, potrebno Vam je samo malo sportskog duha, smelosti i želje za avanturom. Gimnastički klub Pobednik je odlučio da trambolining predstavi deci od najranijeg uzrasta, mogućivši im da svoj rođendan proslave u sportskom duhu uz skakanje na trambolini!


Ukoliko je rođendan Vašeg mališana blizu, a Vi nemate ideju gde biste ga proslavili, prostorije GK Pobednik Vam stoje na raspolaganju. Vaše dete i njegovi drugari dobiće priliku da se pod stručnim nadzorom uz pomoć sertifikovanih trenera oprobaju kako na maloj tako i na velikoj trambolini. Neograničeno i potpuno bezbedno skakanje na trambolini, akrobacije u vazduhu širokog spektra i predivan nesvakidašnji osećaj bestežinskog stanja – predstavljaju čari trambolininga.


Sportski rodjendani su takođe i dobar način da se deca oslobode viška energije kao i da kvalitetno provedu svoje vreme u sportskom stilu. Ako je Vaše dete preraslo klasične igraonice i rođendaonice, ovo je pravi izbor za Vas. Još jedna od prednosti proslave rođendana u GK Pobednik je mogućnost da celokupnu organizaciju prepustite stručnom timu, koji će se pobrinuti za sve detalje vezane za proslavu.


Ne treba da brinete ako Vaše dete nikad do sad nije skakalo na trambolini. Lako je, vrlo zanimljivo i deca to jednostavno obožavaju. Ista će naravno dobiti i sve neophodne instrukcije kako da bezbedno skaču i izvode okrete u vazduhu. Vi kao roditelji bićete posavetovani od strane tima GK Pobednik koja vrsta hrane i pića je dozvoljena za unošenje u prostorije za vežbanje. Ovo je važno pre svega kako bi se izbegla mogućnost prosipanja hrane i pića po gimnastičkoj opremi i samim tim povreda gimnastičara.


Cena rođendana za članove kluba iznosi 170 evra za 2h, dok je cena za decu koja nisu članovi kluba 200 evra.

sportskirodjendan.rs